Har jeg behov for dette?

 
ER DETTE DEG?
Jeg er bare litt sliten, mye å gjøre på jobb!
Det er koronaen som sliter, det gjør det jo på alle andre også!
Det er ikke noe psykisk!
Jeg er så glad for at jeg ikke er traumatisert- jeg ble ikke slått eller seksuelt misbrukt som barn!
Jeg regner med at fastlegen min har noe jeg kan få for å komme meg igjennom dette!
Hvis bare jeg hadde fått sovet litt bedre om natta!
Tror jeg trenger en sykemelding, jeg har begynt å føle meg litt merkelig!
Hvis bare den jeg bor sammen hadde snakket litt mer om følelsene sine!

KANSKJE DETTE OGSÅ ER DEG?
Har du smerter i kroppen som ingen finner ut hva kommer av?
Har du et vanskelig forhold til barna dine?
Kjenner du på ensomhet?
Har et stort behov for kontroll?
Utfordringer i forhold til intimitet?
Tror du at du er deprimert?
Kjenner du på uro eller angst?
Sier du JA selv om hele deg sier NEI på innsiden?
Er du i en relasjon eller en jobb du ikke greier å avslutte?

KAN DETTE OGSÅ VÆRE DEG,
SELV OM DET OPPLEVES BÅDE SÅRT OG SKAMFULLT Å ERKJENNE DET?

Du lever i et voldelig forhold
Du har en mistanke om at du har blitt seksuelt misbruk som barn
Du sliter med en spiseforstyrrelse
Du sliter med rus eller spill avhengighet
Du er selv en overgriper overfor andre


Ta kontakt, så kan vi finne ut hva som kjennes riktig for deg å prøve. Du binder deg ikke til noen bestemt form, erfaringen din avgjør hvordan du vil gå videre.

 
 
IoPT TERAPI – individuelt eller i gruppe
Jeg vet mange som er redde for å bli med i terapigrupper. Bare det å snakke med en terapeut om det som plager en, kan være skummelt nok. Derfor tilbyr jeg deg flere muligheter. Individuell terapi, både fysisk på Stabekk og hjemme hos deg selv på Zoom. Jeg kommer også på hjemmebesøk for dem som av ulike grunner ikke tørr å gå ut eller ikke liker å bruke PC.
Du kan også bli med på fysisk gruppeterapi eller gruppe på Zoom sammen med likesinnede. Det er ditt behov og hva som føles riktig ut for deg som avgjør valg av metoden. Du velger etter at vi har snakket sammen, når du har fått den informasjon du trenger og når du har bestemt deg for at du vil prøve terapi.
Hvis du kan hake av en eller flere av påstandene ovenfor, er det et signal for meg om at du kanskje kan ha nytte av å prøve et IOPT SELVMØTE for å finne ut litt mer om hvem du er og hva du trenger. Få støtte til å tørre å få til de endringer du ønsker deg i dine relasjoner, uten å være redd.


Ja takk, jeg ønsker mer informasjon