IoPT Traumeterapi

Jeg kan ikke tilby deg en mirakelkur og jeg har heller ikke noen tryllestav. Det jeg kan tilby deg er å få vennlige og selvutviklende møter med deg selv der du få støtte til å finne alt det fine og ekte som er deg. Selvmøter som du styrer og bestemmer over hva som skal skje og i ditt eget tempo. Der målet er å gjøre deg så trygg at du kan begynne å utforske hva som ligger under den delen av din atferd, i ulike relasjoner, som du kanskje ikke helt skjønner. Målet med denne terapien er å støtte deg til å bli glad og trygg i deg selv slik at du også kan oppleve deg trygg i dine menneskemøter og relasjoner.

ER DETTE DEG?
Jeg er bare litt sliten, mye å gjøre på jobb!
Det er koronaen som sliter, det gjør det jo på alle andre også!
Det er ikke noe psykisk!
Jeg er så glad for at jeg ikke er traumatisert- jeg ble ikke slått eller seksuelt misbrukt som barn!
Jeg regner med at fastlegen min har noe jeg kan få for å komme meg igjennom dette!
Hvis bare jeg hadde fått sovet litt bedre om natta!
Tror jeg trenger en sykemelding, jeg har begynt å føle meg litt merkelig!
Hvis bare den jeg bor sammen hadde snakket litt mer om følelsene sine!

KANSKJE DETTE OGSÅ ER DEG?
Har du smerter i kroppen som ingen finner ut hva kommer av?
Har du et vanskelig forhold til barna dine?
Kjenner du på ensomhet?
Har et stort behov for kontroll?
Utfordringer i forhold til intimitet?
Tror du at du er deprimert?
Kjenner du på uro eller angst?
Sier du JA selv om hele deg sier NEI på innsiden?
Er du i en relasjon eller en jobb du ikke greier å avslutte?

KAN DETTE OGSÅ VÆRE DEG,
SELV OM DET OPPLEVES BÅDE SÅRT OG SKAMFULLT Å ERKJENNE DET?

Du lever i et voldelig forhold
Du har en mistanke om at du har blitt seksuelt misbruk som barn
Du sliter med en spiseforstyrrelse
Du sliter med rus eller spill avhengighet
Du er selv en overgriper overfor andre

IoPT Terapi - Individuellt eller i gruppe
Jeg vet mange som er redde for å bli med i terapigrupper. Bare det å snakke med en terapeut om det som plager en, kan være skummelt nok. Derfor tilbyr jeg deg flere muligheter. Individuell terapi, både fysisk på Stabekk og hjemme hos deg selv på Zoom. Jeg kommer også på hjemmebesøk for dem som av ulike grunner ikke tørr å gå ut eller ikke liker å bruke PC.
Du kan også bli med på fysisk gruppeterapi eller gruppe på Zoom sammen med likesinnede. Det er ditt behov og hva som føles riktig ut for deg som avgjør valg av metoden. Du velger ette at vi har snakket sammen, du har fått den informasjon du trenger og når du har bestemt deg for at du vil prøve terapi.
Hvis du kan hake av en eller flere av påstandene ovenfor, er det et signal for meg om at du kanskje kan ha nytte av å prøve et IOPT SELVMØTE for å finne ut litt mer om hvem du er og hva du trenger. Få støtte til å tørre å få til de endringer du ønsker deg i dine relasjoner, uten å være redd.

Ta kontakt, så kan vi finne ut hva som kjennes riktig for deg å prøve. Du binder deg ikke til noen bestemt form, erfaringen din avgjør hvordan du vil gå videre.

IoPT - Parterapi
Det er mange som til tider sliter i sine forhold, og som lurer på om det kanskje kan være lurt å gå i terapi sammen. I IoPT - parterapi snakker vi ikke så mye om hvordan det er for dere å være et par. Vi fokuserer på hvordan det er å være hver av dere som individ, noe som igjen får konsekvenser for deres relasjon.

Kommer dere til meg for parterapi, vil jeg snakke med dere om følgende før vi begynner:
• At dere er helt ærlige når dere sier at dere begge virkelig vil dette, terapi nytter ikke hvis den ene bare blir med for å «få slutt på maset». Begge må ville jobbe med seg selv og forholdet.
• At dere er ærlige og sier fra hvis det oppleves for vanskelig å fortsette.

For mange som ikke har så mye trening i å jobbe med seg selv, er det kanskje lurt at begge begynner med noen sesjoner hver for seg, før man gjør noe sammen. Da vet begge litt mer om hva dette handler om. Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe mer før dere bestemmer dere.


Ja takk, jeg ønsker mer informasjon