Min utdannelse og erfaring

Relevant utdanning
Pedagogisk utdanning som barnehagelærer
Veilederutdanninger fra Høgskolene i Volda og Ålesund
Lederutdanning på BI
Gestalt terapeut grunnutdanning - Norsk Gestaltinstitutt
Gestalt terapeut videreutdanning - Norsk Gestaltinstitutt
Konsulentutdanning, gestalt som metode i leder- og organisasjonsutvikling - Norsk Gestaltinstitutt
Mastergrad i Gestalt Psykoterapi fra The University of Derby, England
IoPT Traumeterapeut– IoPT Norge . Medlem av Norsk Traumeterapeut Forening NTF

Relevant arbeidserfaring
40 år- Leder
20 år- Gestaltterapeut og veileder
4 år – konsulent i helseforetak- intern bedriftshelsetjeneste (ansvar for det psykiske arbeidsmiljø)
3 år- frivillig på Kirkens SOS selvmordstelefon

Egenerfaring med terapi
Jeg har forsøkt mange ulike terapiformer i de årene jeg har vært på leting etter meg selv. Det begynte med meditasjon og terapi for over 30 år siden. Så ble det Gestalt terapi i 25 år, først som klient og deretter som terapeut. Jeg har fått masse hjelp og støtte fra ulike terapeutiske retninger til å se meg selv . Jeg har lært masse om meg selv og min historie.

Selvfølgelig har mye gått bra for meg. For det første lever jeg og for det andre har jeg hatt muligheten til å være på leting og i utvikling. Likevel har jeg levd med illusjonen om at det var slik det skulle være å være meg, selv om jeg vet at jeg har lett etter noe jeg har savnet som jeg ikke har visst hva har vært. Så fikk jeg kontakt med IoPT i begynnelsen av 2015, da skjønte jeg at det er her jeg har funnet metoden som kan hjelpe meg å finne det jeg har lett etter.

Det fine med IoPT har for meg vært at jeg nå har funnet en annen støtte og styrke i meg selv som gjør at jeg vet at jeg får et bedre liv framover. Jeg tørr mer og mer å være meg selv og gjøre det som er viktig og riktig for meg.


Ja takk, jeg ønsker mer informasjon